05/2020_update

Dag allemaal,

Vanaf maandag 18 mei is het voor sportverenigingen weer mogelijk om trainingen in openlucht te organiseren, mits het nemen van de nodige voorzorgen. We zijn heel blij met dat nieuws en hebben met het bestuur samengezeten om te bekijken hoe we dit best kunnen aanpakken. Concreet betekent dit het volgende:

Op woensdagavond zal er voorlopig enkel voor de volwassenen mogelijkheid zijn om te komen varen. Vanaf 18:30 zullen er 2 personen aanwezig zijn aan het botenlokaal om materiaal te verdelen. Leden kunnen dan een boot en peddel ophalen en vervolgens in groepjes van maximaal 3 personen (liefst iedere week dezelfde) het traject Leuven-Wijgmaal varen. Hierbij is het de bedoeling dat er telkens maximaal 1 persoon tegelijk materiaal ophaalt en dat dan de volgende komt en dat iedereen bij het ophalen van materiaal en het instappen op de steiger voldoende afstand houdt. Verder is het belangrijk om mee te geven dat de kleedkamers niet gebruikt kunnen worden. Het is dus de bedoeling dat iedereen in outfit toekomt en zo ook weer naar huis vertrekt.

Voor de jeugd zullen we voorlopig enkel op zaterdagvoormiddag trainingen voorzien. Voor deze trainingen willen we graag vragen dat jullie je inschrijven via volgende link. Dit om het materiaal en het aantal trainers goed te kunnen inschatten. We zullen trainen in groepjes van maximaal 20 personen (19 leden +1 begeleider). Jullie kunnen materiaal ophalen aan het botenlokaal vanaf 10u. De training zal vervolgens plaatsvinden van 10:30u tot 12u. Ook hier kan er geen gebruik worden gemaakt van de kleedruimtes. Ouders (die lid zijn van KSKCL) die hun zoon of dochter naar deze training brengen kunnen tijdens de training ook zelf gebruik maken van het clubmateriaal om individueel of in groepjes van maximaal 3 personen te varen.

Het materiaal zal na de trainingen ontsmet worden zodat we de volgende training steeds met schoon materiaal kunnen beginnen.

We rekenen op jullie inzet om de trainingen vlot te laten verlopen. Vooral het ophalen en terugbrengen van het materiaal zal wat extra discipline vragen, maar we zijn ervan overtuigd dat we met een gezamenlijke inspanning toch weer allemaal op een veilige manier van de kayaksport kunnen genieten.

Met sportieve groeten,

Het bestuur


Dijlejutters,

Voor toekomstige opruimacties kunnen we ons als Dijlejutters bij de Stad Leuven laten erkennen, verzekeren en ondersteunen.
We zouden daarom een lijst willen opmaken van ‘medewerkers’, die in de toekomst zo nu en dan eens mee willen afvalruimen in de Dijle.
Voel jij je geroepen om in de toekomst (nog eens) aan één van onze kleine en/of grote opruimacties deel te nemen, laat dan even iets aan ons weten via dijlejutters@gmail.com.
Concreet hebben we van jou volgende gegevens nodig:
Naam, voornaam, email-adres, telefoonnummer, straat en gemeente.
We gebruiken je gegevens enkel voor de aanvraag en voor je op de hoogte te houden van toekomstige acties.

Namens de Dijlejutters,
Dirk en Daan