06/2020

Beste sportvrienden,

Jeugd:

We houden de wekelijkse training op zaterdag voormiddag aan voor de jeugd. Wekelijks gaan we een mail sturen met de vraag om in te schrijven. Op die manier hebben we een zicht op het aantal deelnemers en kunnen we de groep afstemmen op het aantal beschikbare jeugdtrainers.
De inschrijvingen voor de volgende editie (zaterdag 13/06/20) kunnen beginnen: https://forms.gle/KR1SNFcxmg6f2rfZ7
(#jeugdinvest)

Jaarlijkse BBQ geannuleerd

De covid 19 "regel van tien" geldt voorlopig tot 1 juli en maakt het ons onmogelijk om onze jaarlijkse BBQ te organiseren zoals gepland en wordt dus geannuleerd. 
 

Wildwater zomervakantie,

Het ziet er naar uit dat we vanaf 15 juni gaan mogen reizen naar het buitenland en goed nieuws, onze vakantiebestemming Frankrijk zet haar grenzen open voor toeristen uit Belgie.
We hebben reeds met een aantal mensen afgesproken op de camping LE COUROUNBA - LES VIGNEAUX en dit van 11 tot 24 juli.
Wie zin heeft kan onze groep vervoegen, het water zal bruisen in de rivieren en voor het eerst in maanden kunnen we terug werken aan onze kajak techniek en genieten van een schitterende omgeving.
Voor de liefhebbers, s' avonds in groep een glaasje wijn drinken, zal dit jaar met de nodige afstand gebeuren, aperitiefhapjes grabbelen en doorgeven gaan we dit jaar niet doen.
Wie mee gaat reserveert best individueel en rechtstreeks via volgende link: https://www.campeole.nl/camping/hautes-alpes/le-courounba-les-vigneaux  en geeft best ook een seintje aan Els en Danny.
 

En verder

Het is nog steeds geen nieuwsbrief zoals we gewend zijn maar het gaat langzaam de goede kant op.
Laten we proberen om met zijn allen gezond te blijven en de club activiteiten gaan vanzelf volgen.
 
Het bestuur