06/2021

Dijlejutters

Sinds enkele jaren zetten Dirk & Daan zich in voor een propere Dijle onder de noemer Dijlejutters. Onlangs is Ludo het team komen versterken, die mannen zitten boordevol ideeën en initiatieven, We zijn daarom ontzettend blij de Dijlejutters als een werkgroep binnen onze clubstructuur te mogen verwelkomen.

River Cleanup World

Op 6 juni nemen de Dijlejutters opnieuw deel aan River Cleanup World (river-cleanup.org) ! Een schitterende actie op meer dan 200 rivieren wereldwijd, twee dagen voor World Ocean Day (80% van afval komt vanuit rivieren in de oceaan terecht). 

Tussen 10:00 en 15:00 zal de focus liggen op het stuk Dijle (tussen steiger thv Celestijnenlaan en steiger brug E314) en het stuk Leuvense Vaart (tussen steiger brug E314 en botenlokaal). 

Samenkomst voor de actie om 09:30 aan het botenlokaal (waar je je persoonlijke spullen kan achterlaten). Van daaruit gaan we per carpool naar Celestijnenlaan. Eindigen doen we aan ons botenlokaal. Je voorziet best in eigen lunchpakket en drank.

Zin om mee de Dijle en de Leuvense Vaart te eren, met wereldwijde impact? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar dijlejutters@gmail.com om je aanwezigheid op die dag te bevestigen.

 

 

ZEEKAJAK

Onze werkgroep zeekajak stelt  volgende 2 activiteiten voor:

30/05: tocht van 12km  en of 24km  vertrek in Anseremme bij Dinant 

27/06: (indien toegelaten) Grevelingenmeer zee kajak initiatie.

Meer info bij Sam & Tom

Voor wie het niet snel genoeg gaat die kan hier eens kijken:

We-at-Sea

 

 

 

 

BERICHTEN DAGUITSTAPPEN

We gaan meer en meer inzetten op Twizzit als communicatie kanaal, echter is het niet de bedoeling om onze leden te bedelven onder de meldingen en berichten. Vandaar dat we vragen om jullie persoonlijke voorkeur via onderstaande link bekend te maken. Op die manier krijgen jullie gerichte informatie ivm onze uitstappen.

Voorkeur

 

 

 

TRAININGEN OP DE VAART

Vanaf 9 juni kunnen, de gewone trainingen opnieuw doorgaan op woensdagavond. (behoudens andere beslissingen van het Overleg Comité)

Aankomst tussen 18u30 en 19u00 en er wordt gevaren tot 20u30

Materiaal uithalen volgens de geldige corona regels, afstand houden, mondmasker en max 4 personen in het botenlokaal.

 

WILDWATERVAKANTIE

Voor de nieuwere leden is het misschien niet zo duidelijk.

We zitten van 06 tot 08 juli op de wildwaterbaan te Sault-Brenaz (FR) waar we 3 dagen onze WW-skills kunnen opfrissen.

Vervolgens steken we de bergen door richting onze kampplaats in de buurt van Briancon (FR) daar verblijven we van 10 tot 23 juli.

De opzet in de Alpen is een familievakantie, zo wordt er gewoonlijk 1 dag op 2 gevaren. De andere dag is iedereen vrij om een andere activiteit in te plannen. Dit alles in een gemoedelijke sfeer. Iedereen die ginds geraakt kan aansluiten.

Meer info ? Spreek gerust iemand van het bestuur aan.

Camping