12/2020

Beste Sportvriende(i)n,

Nog een paar dagen en dan sluiten we dit vreemde jaar af. Het was een jaar waarin we weinig konden organiseren en waarin we elkaar niet zo vaak als we wilden hebben getroffen.

Gelukkig konden we een flink deel van het jaar wel individueel of in kleine groepjes kajakken en genieten van de beweging en de natuur. In september was de belangstelling voor de Start 2 KayaK enorm en even dachten we dat we alles terug op de rails hadden. Sinds de laatste lock down hebben een 20tal leden de weg gevonden naar het varen op tijdslot (zie kalender)

En toch voelen de maatregelen als een flinke beperking voor onze club. Dat illustreert maar weer dat we als kajakclub veel meer zijn dan alleen een plek om te kajakken. We bieden ook een plek voor gezellige praatjes, een plek om nieuwe contacten op te doen en om mee te leven met mensen die je al jaren kent. En natuurlijk een plek om stoere verhalen over kajak avonturen met elkaar te delen. Juist voor deze meer sociale kant van de club waren er het afgelopen jaar veel minder mogelijkheden dan anders. Dat is jammer want deze sociale kant van onze club is voor veel mensen minstens net zo belangrijk als het varen.

Onze nieuwjaarsreceptie zal om begrijpelijke redenen niet doorgaan, toch willen we een vinger aan de pols houden, na de bevraging van de jeugd enkele maanden geleden hebben we nu een enquête  voor de volwassenen in elkaar gebokst, maak er gebruik van aub.

Formulier invullen

 

Het woordje TWIZZIT is in de laatste nieuwsbrieven regelmatig gevallen. wat is nu de bedoeling van TWIZZIT?

  • Een snellere en nauwkeurige opvolging van de administratie
  • Een gezamenlijke agenda met alle activiteiten van de club maar ook met persoonlijke weergave
  • Gemakkelijke en efficiënte interne en externe communicatie, de SMS dienst wordt vervangen, door TWIZZIT, (genre whatsapp)
  • Communicatietool voor heel de club, aangepast aan ieders persoonlijke wensen
  • Zowel thuis op de pc en/of via de app op je smartphone of via je persoonlijke e-mail
  • De nieuwsbrieven versturen we nu ook via TWIZZIT
  • Nieuwe activiteiten of wijzigingen kunnen in één keer aan alle leden gecommuniceerd worden en verschijnen onmiddellijk in de agenda ;-)

Eerstdaags mogen jullie een mail verwachten met een link en login, download massaal de app, kijk uw gegevens na en voor de gevorderden personaliseer uw account met een fotootje 

Voor nu rest ons nog één ding en dat is jullie allen een goed, gezond en gelukkig nieuw(kajak)jaar te wensen!

Het Bestuur