05/2020

Beste leden,

 

Corona-update - wat is er mogelijk vanaf 4 mei op sportief vlak?

 

KSKCL zal de richtlijnen van het VKKF  en FOD mobiliteit volgen.
Vanaf 4 mei is het nog steeds niet mogelijk om club- of groepstrainingen te organiseren. Je mag wel met een persoon extra sporten en ook een aantal bijkomende sporten, waaronder kajakken, worden toegelaten.
 
Voor onze leden betekent dit dat zij, mits inachtneming van de door de overheid opgelegde maatregelen, weer kunnen varen met eigen materiaal.
Vanuit KSKCL is het vanaf 4 mei dus ook mogelijk voor leden die eigen materiaal in het botenlokaal hebben liggen, om dit materiaal te gebruiken voor een training.
Gelieve hierbij steeds rekening te houden met de maatregelen, kijk zeker ook eens op de website van VKKF voor tips en de meest recente updates over de regelgeving.
 
Voor de leden die clubmateriaal gebruiken is het op dit moment helaas nog niet mogelijk om de trainingen te hervatten.
 
Over wat er na 18 mei, in een volgende fase van de exitstrategie mogelijk wordt, bestaat nog onduidelijkheid en we volgen dit verder nauw op.
Het bestuur werkt aan maatregelen om, zodra dit weer wordt toegelaten, groepstrainingen mogelijk te kunnen maken.
 
We begrijpen dat jullie, net als ons, allemaal staan te popelen om weer het water op te gaan. Maar helaas is dit een uitzonderlijke situatie waarbij veiligheid voor iedereen een absolute prioriteit is.
We zijn er dan ook van overtuigd dat de inspanningen van vandaag ervoor zullen zorgen dat we binnenkort weer met z'n allen van het kajakken kunnen genieten.
 
Alvast bedankt voor jullie begrip. Van zodra we meer nieuws hebben, bezorgen we jullie een nieuwe update.
 
Sportieve groeten,
 
Het bestuur