11/2020

Beste Sportvriende(i)n,

 

Zoals jullie allemaal weten raast Corona helaas tegen ongeziene snelheid door het land en zijn er bijgevolg ook een reeks beperkende maatregelen van kracht. Dit heeft ook een grote impact op de activiteiten van de club. We willen jullie hierbij een overzicht geven van de activiteiten die we (voorlopig) moeten schrappen en van wat er wel nog mogelijk is.

 

Trainingen kunnen voortaan 7 dagen op 7 mits reservatie:

Omdat de buitenbubbel beperkt is tot 4 personen, kunnen we voorlopig geen groepstrainingen meer organiseren. Als alternatief willen we leden wel de mogelijkheid bieden om in kleine groepjes (maximaal 4 personen) te gaan varen. Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Deze mogelijkheid is er voor leden met eigen materiaal in het botenlokaal en leden die materiaal van de club huren.
  • In de Google-kalender op onze website hebben we per dag een link toegevoegd waarop je je kan aanmelden voor een tijdsslot. Een tijdsslot is 1uur en 15 minuten. Er zijn 8 tijdssloten per dag. Per tijdsslot kunnen er 4 personen zich aanmelden. Op die manier heb je de mogelijkheid om materiaal op te pikken, een klein uurtje te varen en het materiaal terug te leggen.
  • Voorlopig willen we het varen beperken tot 1 tijdsslot per persoon per dag.
  • We voorzien een sleutelkluisje met een code aan de poort, zodat iedereen die is aangemeld ook toegang heeft tot het botenlokaal. Voor de code en de procedure met de deuren mail je naar info@kayakclubleuven.be  
  • De kleedkamers mogen niet gebruikt worden.
  • Jeugdleden kunnen hiervan enkel gebruik maken indien zij door een volwassene worden begeleid (beide moeten zich dan inschrijven).
  • Het varen met clubmateriaal wordt enkel op de Vaart toegelaten (dus geen materiaal meenemen voor een tocht op een andere rivier).
  • We voorzien ontsmettingsmiddel zodat je het materiaal na gebruik ook hygiënisch kan achterlaten voor de volgende.

Het spreekt voor zich dat dit systeem enkel kan werken mits de nodige discipline. We willen dan ook vragen om het materiaal steeds netjes achter te laten en sleutel en poort goed te sluiten.

 

Zwembadtraining

Aangezien de zwembaden momenteel gesloten zijn zal deze activiteit voorlopig niet doorgaan.

 

Wildwatervaren in de Ardennen

Ook hier zijn we beperkt door de regel van 4. We zullen dus voorlopig geen uitstappen richting Ardennen organiseren.

 

Van zodra er aanpassingen zijn aan de Corona-gerelateerde maatregelen zullen we de situatie evalueren en opnieuw communiceren over de organisatie van de clubactiviteiten.

 

Hou het veilig,

Het bestuur,