12/2019 bis

Beste Sportvrienden,

Bron Gettyimages

Het einde van het jaar is in zicht.
Wanneer we de kalender en activiteiten van de club bekijken, kunnen we vaststellen dat er in 2019 heel wat is verwezenlijkt.
 
Vooral met betrekking tot de jeugd. Ons Jeugdteam heeft wekelijks voor begeleiding gezorgd op de vaart, verder was er het schaatsen, de zwembad sessies, wildwaterstage in Hogenlimburg en  de jaarlijkse Haloween soep.
Voor de volwassenen was er bijna wekelijks mogelijkheid om mee te paddelen in binnen- en buitenland.
We hebben met een werkgroep een document opgesteld waarvan we denken dat dit de veiligheid op het (stromend) water zal verhogen. Ook werd er voor de eerste keer meegewerkt aan een initiatie voor kansarme gezinnen.
De Dijlejutters op hun beurt, hebben onze rivier opgeruimd en zijn bovendien genominneerd als “Change Makers” door 11.11.11 
Met onze familiedag waren we dit jaar te gast op het domein van de Molen van Rotselaar, het was daar zo gezellig dat we dit in 2020 nog eens overdoen.
Het comfort in ons botenlokaal werd aanzienlijk verhoogd met de installatie van een toilet en er werd opnieuw geinvesteerd in degelijk sportmateriaal.
Heel wat van de Start-To-Kayak deelnemers sloten zich aan als lid en daarmee hebben we dit jaar de kaap van 150 leden overschreden.
Dit alles zou onmogelijk geweest zijn zonder de inzet van al onze vrijwilligers. Dit verdiend een dikke pluim!

In 2020 willen we op dit elan verder gaan.
Wanneer de dagen terug langer worden zal de jeugd de nieuwe pologoaltjes kunnen testen.Onze kalender krijgt stilaan vorm.
Er zijn nog enkele uitdagingen:  de onderhandelingen ivm het Ardennenvaren worden steeds moeilijker met jaar na jaar meer beperkingen en voorwaarden.
Het gebouw waar we een stukje van huren wordt in de toekomst gerenoveerd en momenteel is het nog onduidelijk of er in de nieuwe structuur plaats is voor een kajakclub . 

Rest ons nog iedereen een prettig eindejaar te wensen,

Het Bestuur

Nieuwjaarsreceptie

Vrijdagavond 14/02/2019  zeker vrijhouden want dan gaat om 20u onze Nieuwjaarsreceptie door in Wilsele.

Vaart & Zwembad training

De volgende  2 woensdagen is er geen vaart training.
De eerstvolgende zwembeurt start op 11 jan 2020. Opgepast begin januari starten er wegenwerken in de buurt van het zwembad.
Er zal een alternatieve parking voorzien worden via de Bosstraat / Broekhout.

Wildwater stage in de Alpen 2020

Voor het vijfde jaar op rij organiseren we naast de wildwatervakantie ook een heuse wildwater stage. Place to be hiervoor is nog steeds het mooie Briançon.
De datum van deze intensieve week is van 27 juli tot en met 2 augustus.
Meer info vind je hierover in de PDF in bijlage,  sfeerfoto’s van de vorige edities vind je op Facebook
 
Wildwaterstage 2020